ves.com.ua@gmail.com

Ваги торговельні електронні ВТНЕ-150ТК-5 (400*600)

Немає в наявності
0
Модель: vs18221
9245 грн. -20 %
Your discount: 1849 грн.

7396 грн.
Загальні характеристики
Мінімальна межа зважування 400 г Максимальна межа зважування 150 кг Ціна поділу 20 г г вага, кг 25 Вологість при експлуатації трохи більше 80% Габаритні розміри, мм 770х410х940 Гарантія, міс 12 Елементи живлення Акумулятор 4В 4,5Ач Компенсація маси тари Так Комплектація акумулятор, паспорт Всі характеристики

Торгові ваги ВТНЕ-150ТК-5 (РКІ) виробництва «Кіровоград-Терези» – ідеальне рішення для тих, кому крім зважування товару необхідно обчислити його вартість (для цього на цьому типі ваг встановлено спеціальний ваговий індикатор з трьома дисплеями - вага, ціна, вартість ). Зважуйте різні товари та вантажі максимальною вагою до 150 кг (ваги для ринку, магазину, складу, ваги для цеху, ваги для базару, ваги для заводів тощо). Найчастіше ваги торгові ВТНЕ використовуються для зважування продуктів харчування. Великий функціонал ваги та обчислення вартості товару роблять ці ваги універсальними для різних потреб споживача. Індикатор має металевий корпус та забезпечує максимальний захист електроніки в умовах суворої експлуатації. Розмір платформи чудово підходить габаритам товару до 150 кг.

Ваговий індикатор кріпиться на знімній стійці, для зручності використання ваги можна оснастити кріпленням індикатора на стіну. Висота цифр – 12мм. Рідкокристалічний дисплей має ряд переваг: незначний рівень енергоспоживання, яскравість підсвічування, що регулюється, робота при низьких температурах.

Підлогова вага ВТНЕ-150ТК-5 має вбудований акумулятор, що дозволяє використовувати їх на складах, ринках тощо. незалежно від наявності постійного джерела живлення. Кабель для заряджання від мережі 220В входить до комплекту ваг. Ми не просимо за акумулятор окремої плати. Купуйте будь-які ваги нашого виробництва та використовуйте ваги у зручному для Вас місці з автономним харчуванням. Про решту ми подбаємо!

Ваги торгові ВТНЕ-150ТК-5 відрізняються високою якістю складання та надійністю електроніки. Для виробництва платформи використовується нержавіюча сталь високої якості. Рама та основа ваг мають міцну конструкцію та виконані з якісного металу, що дозволяє використовувати ваги протягом усього терміну експлуатації. Наявність транспортних болтів захищає тензодатчик від механічних пошкоджень під час перевезення ваг.

Ще одна незаперечна перевага – використання універсальної електроніки. Наші ваги не ламаються, але навіть якщо з ними щось станеться – взаємозамінність комплектуючих, універсальність та простота ремонту Вас здивує. Наш сервісний центр швидко та надійно виправить усі проблеми – експлуатація наших ваг одне задоволення!

Ми, як виробник, гарантуємо якість ваг ВТНЕ-150ТК-5, та надаємо гарантію терміном 12 місяців, а також здійснюємо післягарантійне обслуговування у нашому сервісному центрі.

Ваги торгові ВТНЕ мають усі необхідні сертифікати та висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Функціональні можливості:

сигналізація про вибраний режим роботи ваг та розряд акумулятора;

зважування з вибіркою маси тари;

зважування з встановленням ціни та визначенням вартості товару;

запам'ятовування ціни 7 видів товару (вкажіть найпоширеніші товари та використовуйте лише 1 кнопку для розрахунку вартості);

підсумовування вартості всіх покупок, у тому числі штучного товару;

автомобільна установка нуля;

механічний захист від випадкових навантажень;

зручність експлуатації та простота налаштування ваг;

електроживлення від мережі змінного струму (напругою 220 В, частотою 50 Гц) та від вбудованого акумулятора;

можливість підключення до зовнішніх пристроїв через інтерфейс RS-232 (опція).

Якщо у вас залишилися питання, не соромтеся, ставте. Ми відповімо на кожен із них!

Купити Ваги торговельні електронні ВТНЕ-150ТК-5 (400*600) за акційною ціною 7396 грн. ⚡ знижка - 20 % ⚡ стара ціна 9245 грн.

Основні характеристики
Мінімальна межа зважування 400 г
Максимальна межа зважування 150 кг
Ціна поділу 20 г г
вага, кг 25
Вологість при експлуатації трохи більше 80%
Габаритні розміри, мм 770х410х940
Гарантія, міс 12
Елементи живлення Акумулятор 4В 4,5Ач
Компенсація маси тари Так
Комплектація акумулятор, паспорт
Корпус індикатора Металевий
Розмір платформи, мм 600х400
Сертифікація Оцінка відповідності ДСТУ EN45501
Температура експлуатації від мінус 10 ° С до плюс 40 ° С
Тип дисплея рідкокристалічний
харчування від мережі змінного струму та від акумулятора
Час роботи від акумулятора, год не менше 100

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати у Viber icon_teleg Написати у Telegram icon_email Написати на Пошту