ves.com.ua@gmail.com

Принтер етикеток HPRT HT100 USB (14250)

Є в наявності
0
Модель: vs23041
8749 грн. -20 %
Your discount: 1750 грн.

6999 грн.
Загальні характеристики
Інтерфейси та підключення Ethernet, USB, RS-232 Діаметр втулки 25.4 мм Максимальна довжина ріббона 100 м Пам'ять 16MB Flash Роздільна здатність 203 DPI Тип друку чорно-білий Тип ріббона Resin, Wax, Wax/Resin Ширина ріббона 33.8 - 110 мм Вага 2.3 кг Вологість при експлуатації 30% - 85% Всі характеристики

Принтер етикеток HPRT HT100 USB (14250) - це високоякісний принтер етикеток, призначений для термо і термотрансферного друку. Підходить для роботи з різними видами етикеток: безперервними, з розривом, з чорною міткою. Завдяки покриттю термодрукуюча головки забезпечується абразивний зносостійкість і надійність. Головка легко знімається і замінюється. Принтер має відмінну ємністю стрічки і регулюванням ширини паперу. Дуже добре підходить для складів, поштової служби, виробництва та інших сфер діяльності.

Сумісний з різними видами етикеток: безперервними, з розривом, з чорною міткою. Завдяки покриттю термодрукуюча головки забезпечується абразивний зносостійкість і надійність. До того ж вона легко і швидко знімається. Принтер має відмінну ємністю стрічки і регулюванням ширини паперу. Підходить для складів, поштової служби, виробництва.

HPRT - один зі світових лідерів з виробництва POS-принтерів, принтерів етикеток і компактних принтерів. В даний момент GPrinter є лідируючим виробником цього типу обладнання в Китаї та активно експортує товар до Європи, США, Канаду, Південну Америку, Африку та Азію.

Принтери етикеток і штрих-кодів - це сучасні пристрої для друку, без яких складно обійтися в сфері продажів і логістики. Вони призначені для маркування товарів, друку цінників, акційних пропозицій, а також друку купонів, квитанцій і т.д. Автоматизація всіх цих процесів дозволяє значно полегшити та прискорити робочий процес на дрібних і великих підприємствах. Крім того, правильне маркування дозволить підвищити якість обслуговування і підняти ваш бізнес на новий рівень.

Принтери для друку етикеток можуть відрізнятися за ступенем дозволу друку, програмного забезпечення, продуктивності, а також наявності додаткових опцій і аксесуарів. Кожен тип принтера розроблений для певних умов роботи, тому перед тим як вибрати принтер етикеток і штрих-кодів, варто з'ясувати, з якою метою він потрібен.

Доставка: по всій Україні, згідно з тарифами перевізника.
Самовивіз: Магазин-склад.
Оплата: Готівкою, Карта банку, Передплата, Наложений платіж (Оплата при отриманні), Безготівковий розрахунок з ПДВ, без ПДВ
Обмін: протягом 14 днів, при повній комплектації, у заводській упаковці, без пошкоджень.
Сервіс: Гарантійне обслуговування та ремонт.

UAVes.com.ua - Офіційний представник в Україні

Основні характеристики
Інтерфейси та підключення Ethernet, USB, RS-232
Діаметр втулки 25.4 мм
Максимальна довжина ріббона 100 м
Пам'ять 16MB Flash
Роздільна здатність 203 DPI
Тип друку чорно-білий
Тип ріббона Resin, Wax, Wax/Resin
Ширина ріббона 33.8 - 110 мм
Вага 2.3 кг
Вологість при експлуатації 30% - 85%
Колір чорний
Максимальна довжина друку 1200 мм
Максимальна ширина друку 108 мм
Процесор 32-бітний
Розміри 240 х 198 х 173 мм
Температура експлуатації 5°С - 40°С
Технологія друку прямий термодрук/термотрансферний
Тип настільний
Швидкість друку 127 мм/с

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати у Viber icon_teleg Написати у Telegram icon_email Написати на Пошту