ves.com.ua@gmail.com

Принтер етикеток Godex BP520L (11432)

Немає в наявності
0
Модель: vs18539
33624 грн. -20 %
Your discount: 6725 грн.

26899 грн.
Загальні характеристики
Мінімальна ширина етикетки 25.4 мм Максимальна довжина друку 1727 мм Максимальна ширина друку 108 мм Максимальна ширина етикетки 118 мм Межа допустимої похибки зовнішній намотувач, обрізувач, модуль Wi-Fi Розміри 320 x 220 x 275 мм Розширення 203 DPI Температура експлуатації 5°С - 40°С Технологія друку прямий термодрук/термотрансферний Швидкість друку 177 мм/с Всі характеристики

Принтер етикеток Godex BP520L (11432) поєднує мобільність та надійність і може бути незамінним помічником у роздрібній торгівлі, виробництві, складуванні, логістиці, держструктурах.

Області застосування:

  • держструктури. Принтери штрих-кодів та сканери — чудове рішення для ведення обліку. Вони значно полегшують контроль руху документів та інвентаризацію, що найчастіше є проблемою для держвідомств (через вимоги щодо тривалості зберігання різних паперів).
  • Охорона здоров'я. Використання штрих-кодів підвищує ефективність роботи та процедур. Також вони значно спрощують узгодження даних численних підрозділів: автоматичне введення даних приймального відділення, ведення обліку, протоколів, історій хвороби пацієнтів, звітів про обладнання, швидке і точне управління інформацією. Передаючи зашифровані дані, штрих-коди стали безцінними інструментами у роботі медперсоналу.
  • Логістика. Використання штрих-кодів - один з найбільш ефективних способів відстеження товарів на всіх етапах переміщення. Штрихкоди можуть містити дані про серійний номер і партію товару, правила експлуатації та іншу важливу інформацію. Ручний спосіб відстеження менш надійний, враховуючи загальнодоступність недорогого та якісного штрихкодування.
  • Виробництво. У промисловості ресурси та сировину проходять десятки перевірок з метою забезпечення незмінності їхньої якості. Результати таких випробувань фіксують для подальших перевірок, що дозволяє інспекторам контролювати статус та послідовність конкретних партій продукції. Шляхом простого сканування штрих-коду після кожного етапу тестування контролери якості зберігають точні дані про сировину та продукцію на всіх етапах виробництва.
  • Подорожі та дозвілля. Вашим клієнтам більше не потрібно гаяти час, вичікуючи в черзі, щоб потрапити в кіно, на концерт або гру улюбленої команди. Вони купують квитки на заходи або на поїзд, автобус, літак за допомогою мобільного пристрою і просто пред'являють штрих-код на вході.
  • Роздрібна торгівля. Технологія штрихового кодування - один із найважливіших компонентів дбайливого, гнучкого роздрібного бізнесу. Для багатьох підприємств переміщення товарів та одночасно його моніторинг становлять значні труднощі.

Доставка: по всій Україні, згідно з тарифами перевізника.
Самовивіз: Магазин-склад.
Оплата: Готівкою, Карта банку, Передплата, Наложений платіж (Оплата при отриманні), Безготівковий розрахунок з ПДВ, без ПДВ
Обмін: протягом 14 днів, при повній комплектації, у заводській упаковці, без пошкоджень.
Сервіс: Гарантійне обслуговування та ремонт.

UAVes.com.ua - Офіційний представник в Україні

Основні характеристики
Мінімальна ширина етикетки 25.4 мм
Максимальна довжина друку 1727 мм
Максимальна ширина друку 108 мм
Максимальна ширина етикетки 118 мм
Межа допустимої похибки зовнішній намотувач, обрізувач, модуль Wi-Fi
Розміри 320 x 220 x 275 мм
Розширення 203 DPI
Температура експлуатації 5°С - 40°С
Технологія друку прямий термодрук/термотрансферний
Швидкість друку 177 мм/с
Ширина риббону 30 – 110 мм

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати у Viber icon_teleg Написати у Telegram icon_email Написати на Пошту