ves.com.ua@gmail.com

Принтер етикеток Citizen CL-S400DT (1000835)

Є в наявності
0
Модель: vs23343
27494 грн. -20 %
Your discount: 5499 грн.

21995 грн.
Загальні характеристики
Інтерфейс підключення USB_x000D_ ,_x000D_ RS-232 Метод друку Термо друк Виробник Citizen Всі характеристики

Настільний принтер етикеток і штрих-коду Citizen CL-S400DT – невеликий за габаритами багатофункціональний принтер, який використовує для друку стрічки шириною до 104 мм і робить друк з максимальною швидкістю 150 мм за секунду та з роздільною здатністю 203 dpi.

Апарат працює зі згорнутими в рулон та фальцьованими етикетками. Однак спеціальний відсік для завантаження друкованого матеріалу в принтері відсутній, для його подачі використовується вбудований тримач.

Примітно, що цей принтер використовується не тільки для друку етикеток та нанесення штрихового кодування, але й для друку квитків. Як принтер для друку квитків він виконує друк термоквитків завтовшки до 0,25 міліметра. Апарат можна використовувати для створення квитків на авіарейси або поїзди, посадкових талонів, квитків на концерти та фестивалі, а також друкувати штрих-коди та етикетки.

Технологічні особливості термопринтера Citizen моделі CL-S400DT:

  • це компактний пристрій, що працює в режимі прямого термічного друку;
  • на верхній панелі апарата встановлений LCD-дисплей, який полегшує процес друку та налаштування. У разі помилки друку інформація про неї надходить на дисплей. Він змінює колір
  • підсвічування із зеленого на червоний для привернення уваги оператора;
  • можна додатково встановити обрізувач гільйотинного типу;
  • для синхронізації з периферійними пристроями використовується RS232 інтерфейс та класичний USB. Додатково можна оснастити принтер інтерфейсом підключення Ethernet та Wi-Fi.

  

Оскільки друковані рулони або зошити (фальцьовані етикетки) розташовуються зовні, підготовка принтера до роботи проводиться у найкоротший термін. Міцний каркас та корпус, якими володіє принтер етикеток від Citizen, забезпечують довгу та надійну роботу апарату навіть за максимального використання його виробничих потужностей. Всі внутрішні механізми моделі CL-S400DT виготовлені з міцних ударостійких матеріалів.

Термопринтер CL-S400DT від відомого виробника Citizen поєднує в собі якнайкраще такі важливі характеристики як надійність, продуктивність і довговічність. Апарат створений для простого, економічного друку квитків та етикеток високої якості. Інноваційна технологія ENERGY STAR®, що використовується у пристрої, робить процес друку екологічно чистим і оптимізує споживання електричної енергії, роблячи його більш економним.

Доставка: по всій Україні, згідно з тарифами перевізника.
Самовивіз: Магазин-склад.
Оплата: Готівкою, Карта банку, Передплата, Наложений платіж (Оплата при отриманні), Безготівковий розрахунок з ПДВ, без ПДВ
Обмін: протягом 14 днів, при повній комплектації, у заводській упаковці, без пошкоджень.
Сервіс: Гарантійне обслуговування та ремонт.

UAVes.com.ua - Офіційний представник в Україні

Основні характеристики
Інтерфейс підключення USB_x000D_ ,_x000D_ RS-232
Метод друку Термо друк
Виробник Citizen

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати у Viber icon_teleg Написати у Telegram icon_email Написати на Пошту